Account manager

Telefoon nummer
088-5679900 / 06-42657798

Mail
robert@vrienDD.nl

Met elkaar creëren we unieke plekken met beleving en een blijvende positieve herinnering!

Ik ben Robert van Mierlo, 31 jaar en woonachtig in Oss. We gebruiken de binnen- en buitenruimte allemaal. We bewegen, werken, spelen, sporten, recreëren en ontmoeten er. Door middel van persoonlijk contact, eerlijk advies en passende oplossingen proberen we samen met partners iedere keer weer unieke plekken te creëren die de gebruikers op een positieve manier bijblijven. We kunnen dat niet alleen, maar co-creëren graag samen met u. De wensen van de gebruikers en andere belanghebbenden staan daarbij centraal. Ik presenteer u graag namens VrienDD de mogelijkheden om uw ruimte nóg meer beleving te geven, want dat is onze passie!

In mijn vrije tijd kook, fotografeer en reis ik graag. De bijzondere verhalen en ervaringen die ik daarmee opdoe, probeer ik mee te nemen in de praktijk. Daarnaast ben ik gediplomeerd voetbaltrainer, een hobby die ik met veel passie uitoefen. Ik maak graag vrijblijvend kennis met potentiële partners en opdrachtgevers, wanneer schikt het u?