SEP Court

logoOnze passie is om buitenspelen nog leuker en beter te maken door spellen/sporten te bedenken, verzamelen en ontwikkelen.

Wij ontwerpen sinds 2001 voor schoolpleinen met veel variatie in de vorm van verschillende spelvormen. Sportieve en educatieve spellen, onze doelstelling is om het schoolplein een verlengstuk van het klaslokaal te maken.

Wetenschappelijke studies bewijzen dat spelen gelukkig maakt en positieve emoties opwekken.
Daarnaast zijn we veel gelukkiger als we tijd effectief benutten. Samen spelen stimuleert sociale cohesie, wederzijds begrip en samenwerking. Gecombineerd met fysieke inspanning, is spelen een effectief wapen tegen o.a. overgewicht, pestgedrag en vandalisme.

De kleurrijke ontwerpen van bureau SEP zijn aantrekkelijk en nodigen uit om te spelen.
Bureau SEP is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en de beste materialen.

Voor de sport gerelateerde spellen hebben wij daarom het SEPCOURT ontwikkeld. Vooral scholen waren op zoek naar makkelijk aan te leggen betaalbare, multifunctionele ondergronden die het gehele jaar door bespeelbaar zijn en weinig onderhoud vergen.

Ons antwoord: SEPCOURT , een hoogwaardige kunststof modulaire multisport vloer die gemakkelijk te plaatsen is op iedere verharde ondergrond zonder grondverzet of grote machines. Lange levensduur en minimale onderhoudskosten.

Bureau SEP is sinds 2001 de trotse partner van de Zoneparc Foundation, opgericht door Nike:www.zoneparc.nl
Ook zijn wij verantwoordelijk voor de ideeën en ontwerpen voor Hopla Holland bv: www.hoplaholland.nl