Hoven Landscaping

hoven 01

Hoven Landscaping is actief op het gebied van aanleg en onderhoud van terrein- en groenvoorziening projecten in de ruimste zin van het woord. Wij richten ons met bekwaam en deskundig personeel op de terrein- en groenvoorziening projecten bij bedrijven, utiliteitsbouw, scholen, openbare ruimten, dak- en geveltuinen, etc.
Onze doelstelling is het nastreven van ambachtelijke en betrouwbare kwaliteit van grootschalige projecten. Het bedrijf stoelt op een aantal pijlers; ontwerp en voorbereiding, realisatie en beheer.

Samen met Hoven Landscaping maken we onze dienstverlening uitermate compleet. De partnerschap gaat verder dan alleen verkoop en montage. Hoven Landscaping en vrienDD zullen op het gebied van ontwerp, directievoering, natuurlijk spelen, groenvoorzieningen en maatwerk nauw samen op trekken om u als klant de beste oplossing op uw vraagstuk te bieden.

Na oplevering van het project is Hoven verder in staat om het onderhoud en inspectie van de locaties op zich te nemen.

Deze samenwerking is uniek in de markt en zorgt voor u als klant dat van het ontwerp tot onderhoud en inspectie in goede handen is bij vrienDD.

Hoven Landscaping maakt deel uit van de Hoven Groep.
Boudewijn Hoveniers 08

Kwaliteitswaarborging: Wij zijn een door groenkeur gecertificeerd bedrijf.
Ook zijn wij een erkend Aequnor leerbedrijf en zijn wij iso gecertificeerd.

hoven 02

IMG_0126
IMG_5811
IMG_7370