Partners

partners

Samenwerken loont. Je kan en hoeft niet alles alleen te kunnen als je maar samenwerkt. vrienDD werkt nauw samen met verschillende partners om uw vraag volledig te kunnen beantwoorden. Het gaat vrienDD namelijk om uw buitenruimte wat onze passie is.

Voor de verschillende onderdelen in onze werkzaamheden kunnen wij u van dienst zijn door samen te werken. Het kan dus heel goed voorkomen dat we meerdere partners aanspreken om voor u de oplossing te bieden.

We hebben verschillende vaste partners en indien nodig zal vrienDD samenwerken met anderen indien u die wens zou hebben. Een voorbeeld kan zijn dat u met een lokale hovenier of aannemer samenwerkt. vrienDD staat open om hierin mee te denken en te werken.

De samenwerking met Hoven en Boudewijnhoveniers zorgt er bijvoorbeeld voor dat wij zeer goed in staat zijn om een natuurlijke speelplek voor u in te richten.

Enkele vaste partners waar we mee werken zijn;
Hoven Landscaping; Hoven heeft jarenlange ervaring in landscaping, terrein inrichting, ontwerp, projectbegeleiding, montage en constructieberekeningen. Hoven Landscaping is goed in staat voor u als klant om een gedegen onderhoudsplan op te stellen voor alle facetten van uw buitenruimte (speeltoestellen, straatmeubilair, hekwerken maar ook groenvoorzieningen)
Per 2015 breiden zij zich ook nog eens uit met meerdere officiële inspecteurs waardoor de dienstverlening van vrienDD helemaal compleet voor u is als klant want uw buitenruimte, onze passie! (www.hovenlandscaping.nl)

de Rolf Groep; De Rolf groep is producent en leverancier van spel- en ontwikkelingsmateriaal, meubilair en onderwijsleermiddelen, en dienstverlener op het gebied van ICT-toepassingen, gericht op het basisonderwijs en de kinderopvang. De Rolf groep staat garant voor een integraal aanbod diensten en producten afgestemd op eigentijds onderwijs voor kinderen van 0-12 jaar. Dankzij de krachtenbundeling tussen KG & Rolf en QL-ICT kunnen wij kinderopvangorganisaties en scholen nog beter helpen om spel- en ontwikkelingsmaterialen, (digitale) leermiddelen en ICT-toepassingen effectief in te zetten.

HomeGrass Group; HomeGrass is een totaal leveranciers van diverse ondergronden oplossingen. De samenwerking zorgt voor de beste en mooiste oplossing voor u als klant. (www.homegrassgroup.nl)

Met vriendelijke groet,
Het team van vrienDD, uw buitenruimte, onze passie
www.vrienDD.nl
088-5679900