Onderdelen HAGS Speeltoestellen

Onderdelen HAGS / Playpower

67

Waarom deze nieuwsflits; Wij willen u er graag op attenderen dat u voor alle onderdelen leveringen (buiten eventueel nieuw in te richten speelplekken) snel en adequaat geholpen wordt. Wij garanderen dat u binnen 24 uur de offerte voor het onderdeel in uw bezit heeft en dat we binnen 2 weken vrijwel alle onderdelen geleverd en indien nodig vervangen hebben op locatie.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via de website of door te bellen.

Wie is vrienDD;

vrienDD is een jong, fris, creatief maar bovenal leuk bedrijf. Met passie en volle overgave willen wij u helpen met de totaaloplossing voor uw buitenruimte. De ervaring van bijna 20 jaar hebben wij samen kunnen brengen het bedrijf genaamd vrienDD. Wij zijn uw vrienDD waar u terecht kan voor al uw vragen met betrekking tot speeltoestellen, sport toestellen, straatmeubilair en fietsparkeer oplossingen, maatwerk, ondergronden, groenvoorziening, inspectie en onderhoud & beheer. Ons doel is altijd uw buitenruimte uitdagend te maken en te houden; uw buitenruimte is immers onze passie.

vrienDD is met ingang van januari de nieuwe geautoriseerde dealer/partner van HAGS en Playpower producten/diensten in Nederland. Onze jarenlange ervaring in het verkopen van het Zweedse speeltoestellen merk HAGS geeft vrienDD en u als klant van vrienDD de start die het wenst. HAGS inspireert alle leeftijden en is wereldwijd 1 van de grootste producenten van speeltoestellen, sporttoestellen, straatmeubilair, fiets parkeren en overkappingen. HAGS is onderdeel van het Amerikaanse Playpower Inc. HAGS heeft daarmee toegang tot 1 van de grootste speeltoestellen en recreatieve assortimenten ter wereld. HAGS is in 1948 opgericht en is sindsdien nog steeds gevestigd in Aneby te Zweden. De overige merken binnen Playpower (Miracle recreatie, Little Tikes, Shade structures en Softplay) zullen wij vanuit Engeland en Amerika importeren voor de Nederlandse markt. Naast HAGS/Playpower werken we met verschillende partners en leveranciers in binnen- en buitenland samen; Norleg (Denemarken), Hopla Holland, HomeGrass en Hoven Landscaping. Norleg is een organisatie die alles met Robinia hout kan ontwerpen en produceren. De organisatie is gevestigd in Denemarken en is een echt familie bedrijf. Zij hebben een standaard assortiment en kunnen door de kennis en ervaring ook elke maatwerk aanvraag aan. Hoven Landscaping is een Nederlandse organisatie die veel disciplines in huis heeft. Hoven Landscaping zal vrienDD bijstaan in grote maatwerkprojecten, natuurlijk spelen, montage, ontwerp, onderhoud, inspectie maar bovenal als echte partner om onze klanten te helpen bij hun buitenruimte. De combinatie van deze partners maakt vrienDD uniek voor u als klant.

Met vriendelijke groet, vrienDD B.V.

Edo Gabes / Menno Roozendaal (088-5679900)

Of kijk op www.vrienDD.nl of www.HAGS.nl