Playpower

Familie doet er toe - Wereldmarktleider in de speeltoestellen met verschillende merken.
Een goede familie maakt het verschil dus we zouden graag willen dat u een van de grootste families in de wereld te ontmoet: PlayPower. Playpower is de grootste ter wereld in het ontwikkelen en produceren van speeltoestellen. De variatie van speeltoestellen maakt dat u als klant voor alle sterecht kan bij vrienDD. We leiden de wereld in de recreatie apparatenbouw - alles van commerciële speeltuinen tot drijvende modulaire boot dokken, allemaal professioneel ondersteund door meer dan 500 sales consultants over de hele wereld klaar om uw wensen in te vullen. Ontdek onze website en alle van de websites van de PlayPower bedrijven om te zien hoe wij u kunnen helpen een recreatiegebied state-of-the-art te ontwikkelen.


MIRACLE

miracle-recreation
www.miracle-recreation.com

Maak uw speeldromen werkelijk voor elke school, park, kinderopvang en camping met Miracle. Binnen elk budget en leeftijdsgroep, voor elke beschikbare oppervlakte kan er een uitdagende verfrissende speeltuin ontworpen worden. Miracle houdt zich bezig met de productie van speeltoestellen in een combinatie van staal en kunststof. Het is zeer kleurrijk en past heel goed op scholen en campings.

miracle-recreation2


LITTLE TIKES

11495_10152581830667468_1982140695_n
www.littletikescommercial.com
Playpower heeft de ambitie om ook Europa te helpen bij het inrichten van betaalbare maar uitermate mooie en uitdagende speelplekken voor kinderen van alle leeftijden.

Little Tikes kent u misschien als speeltoestellen bij de Toys XL en de Bart Smit. Little Tikes heeft 2 doelgroepen. De particulieren in de hele wereld maar zeker ook de speelruimtes in de buitenruimte met Little Tikes Commercial.
Little Tikes heeft een zeer uitgebreid programma in staal en kunststof/polytheen speeltoestellen. De basis van de Little Tikes toestellen zijn zeer kleurrijk en uitgebreid. Het zijn speeltoestellen die tot de verbeelding spreken. Little Tikes is zeer geschikt voor scholen en recreatie parken.


SOFTPLAY

softplay2
www.softplay.com
Overal en altijd spelen, zowel binnen als buiten. Met Softplay heeft u als klant de mogelijkheid om bij vrienDD het totaal pakket aan inrichtingsvraagstukken af te nemen.
Softplay is van oorsprong een Amerikaans bedrijf wat zich bezig houdt met het adviseren, ontwerpen en inrichten van binnen speeltuinen.
Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen en de combinatie met de andere partners van Playpower is er voor elke vraag een unieke oplossing.

softplay3


SHADED SPELEN

shaded1
www.usa-shade.com
Altijd en overal spelen, 365 dagen per jaar! Meer en meer klanten willen een schaduw doek over een speelplek of een overkapping. U kunt de doeken gebruiken voor tegen de zon maar zeke rook tegen de regen!
In de afgelopen 25 jaar heeft VS SCHADUW & Fabric Structures bewezen leider te zijn en te blijven in stof structuur overkappingen geweest en technologie. We hebben dit bereikt door een onverzettelijke inzet voor innovatie en uitmuntendheid en zijn gewijd aan de resterende een baanbrekend , cutting-edge bedrijf voor vele jaren te komen .

Als een verticaal geïntegreerd bedrijf , bieden wij onze klanten de uitgebreide middelen die leiden tot een succesvolle projecten en duurzame partnerschappen . Van ontwerp ontwikkeling tot engineering, productie , project management, en de bouw , wij zijn de enige bron voor uw schaduw en weefselstructuur oplossingen .

Wij ontwerpen en bouwen van onze producten met de mensen voor het eerst in het achterhoofd , het eenvoudige concept dat ons bedrijf werd opgericht op . Ik nodig u uit om de foto's en informatie op de volgende pagina's genieten van dat illustreren onze toewijding aan de hoogste normen van creativiteit, integriteit, kwaliteit en service in alle aspecten van ons bedrijf.

shaded2

Playpower

MIRACLE, LITTLE TIKES, SOFTPLAY EN SHADED PLAY
WWW.PLAYPOWER.COM

Brochure: Miracle
Brochure: Softplay
Brochure: Little Tikes
Brochure: Shaded Spelen