Hoven

hoven

Hoven Landscaping is actief op het gebied van aanleg en onderhoud van terrein- en groenvoorziening projecten in de ruimste zin van het woord. Wij richten ons met bekwaam en deskundig personeel op de terrein- en groenvoorziening projecten bij bedrijven, utiliteitsbouw, scholen, openbare ruimten, dak- en geveltuinen, etc.
Onze doelstelling is het nastreven van ambachtelijke en betrouwbare kwaliteit van grootschalige projecten. Het bedrijf stoelt op een aantal pijlers; ontwerp en voorbereiding, realisatie en beheer.

Samen met Hoven Landscaping maken we onze dienstverlening uitermate compleet. De partnerschap gaat verder dan alleen verkoop en montage. Hoven Landscaping en vrienDD zullen op het gebied van ontwerp, directievoering, natuurlijk spelen, groenvoorzieningen en maatwerk nauw samen op trekken om u als klant de beste oplossing op uw vraagstuk te bieden.

Na oplevering van het project is Hoven verder in staat om het onderhoud en inspectie van de locaties op zich te nemen.

De samenwerking gaat verder dan montage, installatie, onderhoud en beheer. De samenwerking zorgt er ook voor dat we als vrienDD mooie maatwerkoplossingen kunnen aanbieden. Een voorbeeld is op maat gemaakte banken voor uw locatie.

Deze samenwerking is uniek in de markt en zorgt voor u als klant dat van het ontwerp tot onderhoud en inspectie in goede handen is bij vrienDD.
logos
Hoven Landscaping maakt deel uit van de Hoven Groep.

Kwaliteitswaarborging: Wij zijn een door groenkeur gecertificeerd bedrijf.
Ook zijn wij een erkend Aequnor leerbedrijf en zijn wij iso gecertificeerd.


ENKELE MAATWERK VOORBEELDEN

maatw1 maatw2

maatw3

 

Laat u door vrienDD en haar partners verrassen want uw buitenruimte, onze passie.
Met vriendelijke groet,
Het team van vrienDD
088-5679900

Hoven

Brochure: Zorginstellingen
Brochure: Buitenspelen
Brochure: VVE