Hopla Holland

Hopla Holland ontwerp en levert multifunctionele speel-, leer- en sportpleinen voor scholen en overige buitenruimten. De uitdaging is om verveling tijdens het spelen tegen te gaan en iedereen te stimuleren om samen te spelen, te sporten maar bovenal gewoon plezier te maken. Een goede inrichting is noodzakelijk om obesitas, pesten, verveling en inactiviteit tegen te gaan.

Met de oplossingen van Hopla Holland maken we gebruik van de totale ruimte. Van klein tot groot, van links naar rechts, van boven tot onder kunnen we met Hopla Holland elke aanvraag aan. Hopla Holland biedt een gevarieerd programma waardoor we de buitenruimte een verlengstuk van binnen kunnen maken maar tegelijkertijd is het ook zeer goed mogelijk om de studierichting (Montessori, Dalton, vrije school enz.) terug te laten komen in het schoolplein. Door het gebruik van verschillende zones is het goed mogelijk om kinderen te helpen in hun ontwikkeling op het vlak van; zelfstandigheid, samen spelen, competitief spelen en kinderen vooral zichzelf te laten zijn.

Door gebruik te maken van plein versiering is vrijwel elke oplossing mogelijk. Het combineren van sport, spel, beweging en educatie is effectief en daarnaast de passie van Hopla Holland en vrienDD.

Voorbeelden van oplossingen;

  • Verkeersplein,
  • Diverse spellen,
  • Gekleurd sportveld,
  • Cijferreeksen,
  • Mens erger je niet spel,
  • Darten,

hpla4hpla5

Combineer een verkeersbaan met een wasstraat of tankstation van Norleg en u heeft het ultieme speelplezier voor de kinderen op uw school!

hopla1hpla2hopla3

Voor meer informatie kunt u altijd ons bellen of mailen. We komen graag vrijblijvend bij u langs.

Met vriendelijke groet,
Het team van vrienDD,

 

 

 

 

 

Hopla Holland

Brochure: Hopla Holland