HAGS

Alle HAGS oplossingen? Klik hier

Het van origine Zweedse HAGS is al sinds 1948 een van de grootste speel- en sporttoestellen leveranciers van de wereld. De toestellen worden gebruikt op speelpleinen, parken, sportterreinen en andere recreatieve locaties. Wij helpen u door het volledige proces vanaf analyse tot het tekenen van een ontwerp, de montage en het onderhoud van speeltoestellen, straatmeubilair, fiets parkeren en outdoor fitness. HAGS is te vinden in meer dan 87 landen over de hele wereld! Als onderdeel van de Playpower groep heeft HAGS alle mogelijkheden om voor u als klant een passende oplossing te bieden.

HAGS kunt u als klant inzetten voor standaard oplossingen maar mocht u een speciale oplossing willen kan HAGS dit ook. De kracht van HAGS is net als LEGO; u bouwt wat u wil en wij adviseren, ontwerpen en leveren het aan u! Kortom; bel vrienDD voor meer informatie en we komen u graag verrassen.

HAGS is een internationaal bedrijf met een zeer uitgebreid productaanbod voor sport, spel en andere vormen van recreatie in de buitenlucht, voor mensen van alle leeftijden. Al onze producten zijn gemakkelijk verkrijgbaar via één contactpunt. Het zijn niet alleen onze producten die HAGS zo bijzonder maken, we zijn ervan overtuigd dat de meest succesvolle en interessante recreatiemogelijkheden in de buitenlucht door teamwork ontstaan. We delen onze kennis en ons flexibele ‘Toolbox’-systeem graag met onze klanten, om hen optimaal van dienst te zijn, van planning tot oplevering.

De mensen binnen vrienDD hebben allemaal veel ervaring met de verkoop van HAGS. 


ONDERDEEL VAN PLAYPOWER INC.

HAGS is een prominent onderdeel van PlayPower, de toonaangevende leverancier van recreatietoestellen, en wordt vertegenwoordigd door honderden verkopers in de hele wereld.
Klik op de film hieronder!


OVERIGE INFORMATIE

Beelden zeggen altijd meer dan tekst dus neem aub even de tijd om op het Youtube kanaal te kijken van HAGS Global. U zult verrast zijn.

Voor meer informatie kunt u altijd ons bellen of mailen. We komen graag vrijblijvend bij u langs. Met vriendelijke groet,
Het team van vrienDD, uw buitenruimte, onze passie