Productgroepen / Leveranciers

In de afgelopen maanden heeft vrienDD met vele Europese fabrieken gesproken om een goede en uitgebreide dekking te hebben waarmee vrienDD onze klanten uitermate goed kan helpen.
Een korte opsomming waarvoor u bij ons terecht kan;

Wat Materialen
Maatwerk Robinia
Speeltoestellen Staal
Sporttoestellen Hout
Overkapping HPL
Natuurlijk spelen HDPE
Fiets parkeren Beton
Straatmeubilair RVS

“TRADITIONEEL SPELEN”

Door onze samenwerking met verschillende Europese leveranciers zijn wij in staat om voor elk budget, elke locatie en elke vraag een standaard oplossing te bieden.
We hebben de keuze uit houten, stalen, robinia en kunsstof toestellen. Buiten de basis materialen wordt er gebruik gemaakt van RVS, HPL, HDPE en kunsstof toevoegingen in de toestellen. Alles toestellen voldoen aan de NEN 1176 norm en zijn TUV gecertificeerd.

productgroepen 01 productgroepen 02 productgroepen 03


MAATWERK

In samenwerking met Husson, Norleg, Hoven Landscaping, Boudewijn Hoveniers en andere lokale partijen zijn wij in staat om u te helpen bij het volledig uniek en eigen maken van een speel of sport locatie. We hebben de kennis en ervaring in huis om u te adviseren bij het ontwerp, bij de constructieberekeningen, bij de haalbaarheid maar bovenal ook bij het realiseren van uw droom; een eigen unieke speelplaats waar van jong tot oud plezier beleeft.


NATUURLIJK SPELEN

Kinderen mogen weer vies worden zeggen wij dan! De vraag is wel eens; wat is natuurlijk spelen? In de markt is er veel vraag naar natuurlijke speeltoestellen en met de Robinia lijn is dat ook heel goed mogelijk maar in ons optiek gaat dat verder. Bij natuurlijk spelen komt veel kijken. Wil je als klant werken met moestuinen, wilgentunnels, stap stammetjes, zand en water dan kom je bij echt natuurlijk spelen uit. De samenwerking met Hoven landscaping en Boudewijn Hoveniers zorgt er voor vrienDD voor dat wij natuurlijk spelen nog een stapje verder brengen. Zo kunnen wij van dak speeltuinen tot groene schoolplein ontwerpen, inrichten en ook beheren en onderhouden.

productgroepen 04 productgroepen 05


SPORT

Iedereen hoort te kunnen sporten. Niet iedereen kan en wil bij een gestructureerde sportvereniging sporten. Het is een belangrijk onderdeel van onze buitenruimte en terecht; sporten begint bij de voordeur. Kinderen moeten gestimuleerd worden om lekker te gaan spelen en sporten buiten. Een speeltuin is voor kinderen tot 10 jaar en daarna zijn kinderen op zoek naar een voetbalveldje, een tafeltennistafel en meer. vrienDD vindt dat de ambitie er moet zijn om zo veel mogelijk sporten in de wijk te krijgen.

Daarnaast is het voor vrienDD mogelijk om voor sportverenigingen dug-outs en tribunes in alles soorten en maten te ontwerpen en te installeren.

productgroepen 06 productgroepen 07


SPREELAANLEIDINGEN EN STIMULERING

Er zijn ook andere mogelijkheden om kinderen te stimuleren in het buiten spelen. Op veel speelplekken zie je een cijferslang, een hinkelbaan of een knikkerpotje. De vraag is of dit soort speelaanleidingen daar thuis horen. Een standaard speelplekje in de wijk moet minimaal voorzien zijn van een schommel, een goede glijbaan, en een wip waar jong en oud mee kunnen spelen.

Daarnaast willen wij onze klanten graag uitdagen; maak eens gebruik van belijning op de speelplekken. Ieder kind fietst graag, rijdt op een skelter of speelt met een step. Kortom; hele andere voorwerpen. Onze visie sluit hierop aan. Belijning, zebrapaden, wasstraat, een tankstation geven kinderen nog meer fantasie en speelplezier. De investeringen zijn ook echt lager dan een heel speeltoestel maar de meerwaarde is echt groot.

Een hinkelbaan is absoluut leuk op de loop route naar school. De scholen stimuleren het gebruik van de fiets of lopend naar school te komen. Als hij daar ligt zal een kind hem dagelijks “behinkelen”.

Verder zou in elke wijk, op elk schoolplein een skelter / verkeersbaan moeten zijn. Kinderen rijden dagelijks op een fiets, op een step of op een skelter.

50 foto02 50 foto01


URBAN SPORT

Urban is een stroming of levenswijze die de laatste jaren erg in opkomst is. Het kent een eigen muziekstroming, kleding en taal. Urban sporten krijgen wereldwijd steeds meer aandacht. Op de afgelopen olympische sporten was BMX-en een officiële (en spectaculaire) sport. En in de winter kijken we met veel plezier naar Freestyle skiën. Freestyle en Urban sporten worden ook door steeds meer sportbonden omarmt om de jeugd te binden. Zo biedt de Gymnastiek Unie Free Run lessen aan, naast standaard turnen en organiseert de Basketball Bond de Streetball Masters.

In de buitenruimte zie je ook meer en meer initiatieven om free runnen, callanetics een dagelijks leven te geven. Zo wordt er in Rotterdam wekelijk 2 tot 3 uur per week buiten les gegeven.

In de markt van speel- en sporttoestellen zie je ook steeds meer “urban projecten” gerealiseerd worden. Wij zien dagelijks dat gemeenten wel de behoefte bij de jeugd zien, maar niet weten hoe ze het moeten aanpakken. Er wordt niet met de jongeren gesproken en het is onbekend welke sporten (meervoud!) er aangeboden moeten worden. Terwijl het voor het slagen van een project cruciaal kan zijn dat je met de gebruikers communiceert. En deze groep is daar uitermate geschikt voor.


STRAATMEUBILAIR

Buiten werk, buit zitten, buiten kletsen, buiten genieten. Voor elke omgeving hebben we eeen passende oplossing. We hebben een uitgebreid programma standaard oplossingen maar wilt u iets op maat hebben dan kunnen wij dat voor u samenstellen.

productgroepen 08 productgroepen 09 productgroepen 10


FIETSPARKEREN

Nederland is een echt fietsland. Europees gezien groeit de markt voor fiets parkeer oplossingen continu door. Binnen ons assortiment hebben we verschillende oplossingen exclusief of inclusief.

productgroepen 11 productgroepen 12


RECREATIE IN DE BUITENLUCHT

Ook voor dag en avond recreatie hebben we verschillende mogelijkheden van openbare barbecues tot picknickbanken ed.

productgroepen 13 productgroepen 14 productgroepen 15


PARTNERS

Schermafbeelding 2014-12-29 om 11.21.21