Account manager

Telefoon nummer
088-5679903

Mail
Joeri@vrienDD.nl

Mijn naam is Joeri Lemke ik ben woonachtig in Heino. Samen met mijn vrouw Nienke, werkzaam als docent voorgezet onderwijs, hebben wij een prachtzoon Fender van bijna 3. Een ondernemend mannetje die graag op ontdekking gaat. Zijn naam Fender is indirect een knipoog naar mijn grote hobby; ‘Muziek maken’ Sinds 2008 ben ik als zanger en Cajonist verbonden aan de band Rainson en zo met enige regelmaat te vinden op een feestje om muziek te maken.

Tijdens mijn onderwijs opleiding was ik met diverse bijbaantjes al actief in het adviseren van klanten. Dit heb ik in meerdere branches gedaan. Na een aantal commerciële functies kwam ik in contact met een speeltoestellen leverancier. Na werkzaam geweest te zijn in het onderwijs, is het adviseren van klanten waar kinderen vaak de eindgebruikers zijn, een fantastische combinatie.  Nu ik al ruim 5 jaar in dit mooie vak uitoefen kan ik vol overgave zeggen dat ik doe wat ik leuk vind. Ik probeer mijn enthousiasme en kennis te combineren door uitvoerig te luisteren naar vaak uiteenlopende ideeën van, een buurt, een architect, een juf of meester en het mooist de creatieve ideeën van kinderen.

Samen met mijn collega’s Menno en Edo sparren we vaak tal van opties om samen te komen tot een mooie oplossing. Wij willen alle wensen vertalen en u als eindgebruiker verassen. Het mooie is dat we met VrienDD een totaal leverancier zijn voor elke buitenruimte. We leveren kwalitatieve producten uit Zweden, Denemarken en Duitsland en alle kennis m.b.t. Landschapsontwerp en aanleg en onderhoud is aanwezig. Graag denk ik in de toekomst eens met u mee over een creatieve en passende oplossing voor uw buitenruimte, Ik zie er naar uit!