Recreatie

Iedere camping, iedere dagrecreatie, iedere ondernemer heeft zijn eigen visie op de buitenruimte. Iedere wens is anders. Kortom; elke camping verdient een analyse, een advies, een plan en bovenal een ambitie.

De recreatiemarkt is een echte investeringsmarkt. Als camping, als dag recreatie of ander soortige recreatie ben je dagelijks bezig met de klanten die op bezoek komen en zijn. De inrichting van uw locatie is dan ook van groot belang. De opkomst van internet is niet meer te stoppen. Voordat je een keuze maakt als gast kijk je op internet, lees je reviews en baseer je daar de keuzes op. Als eigenaar weeg je ook die keuzes af; investeren we in het centrum, investeren we in groen, investeren we in speeltoestellen, investeren we in de horeca, investeren we in animatie. Kortom; elke herfst weer nieuwe keuzes voor het seizoen daarop.

vrienDD is er op gericht om u hierbij te helpen. Door de jarenlange ervaring, door de verschillende expertise maar absoluut ook een onderbouwde en eerlijke mening te geven. Er wordt meer en meer verwacht. U heeft niet altijd de tijd om overal te kijken wat nieuw en anders is.

vrienDD heeft een duidelijke visie op de inrichting van de buitenruimte inclusief groenvoorziening en de koppeling met de animatie. Daarnaast zijn wij van mening dat er ook nagedacht dient te worden over de terugverdien periode van de investeringen. Wat is het doel van de investeringen, wat is uw doelgroep, hoe is de leeftijdsopbouw gedurende het seizoen.

Als recreatie is het van belang dat er geregeld vernieuwing plaats vindt op de camping. U hoeft dus ook niet jaarlijks extreme investeringen te doen. Denk hier over na en maak eventueel een meerjarenplan. Een meerjarenplan hoeft niet moeilijk te zijn. Het start met een analyse waarna er een kort en vooral bondig plan ligt waar je mee verder kan. Heeft u hulp of vragen hierover; bel gerust!

Kijk ook eens bij de Columns over;

  • De uitdaging van camping eigenaren,
  • Het speelbeleid op campings.

Enkele vragen die u aan uzelf kunt stellen;

  • Hoe is het speelbeleid?
  • Hoe is het onderhoud?
  • Heb ik wel eens een kinder inventarisatie gedaan?
  • Is er genoeg diversiteit over de camping heen?
  • Waar liggen volgens u de uitdagingen?
  • Is er een combinatie van traditioneel spelen en groen spelen?
  • Welke leeftijdscategorieën dagen wij nu uit?
  • Werken we samen met lokale initiatieven of organisatie?

We komen graag langs om deze en meer vragen met u bespreekbaar te maken.

vrienDD; uw buitenruimte, onze passie