Architecten

De buitenruimte maakt een grote ontwikkeling door. De afgelopen jaren zijn klanten meer en meer op zoek naar unieke en speelse oplossingen voor spelen en sporten. Architecten en grote ingenieurs bureaus hebben hier een belangrijke rol in wat volledig binnen deze ontwikkeling past.

Onze ervaring heeft geleerd dat het van groot belang is om die expertise en technische knowhow maar bovenal ook de creativiteit en de lef die er nodig is om out of the box te denken.

In samenwerking met onze partners, grote landscaping organisatie, onze constructie bureaus, onze leveranciers zijn wij in staat om u te helpen bij het realiseren van uw wensen en eisen. Onze leveranciers zijn in staat om met vrijwel alle houtsoorten, beton elementen maar ook staal uw unieke eigen locatie werkelijkheid maken.

De samenwerking met TUV Duitsland zorgt ervoor dat we ontwerpen vooraf kunnen laten toetsen op de speelnormen en achteraf laten we het definitief certificeren.

In het verleden hebben we al meerdere projecten mogen realiseren op het gebied van speciale locaties die ontworpen zijn door architecten. Voorbeelden zijn; Loopbruggen in Toverland, Speciaal schoolplein in Utrecht, Diverse locaties voor de Sportas Amsterdam, Speciale binnen speeltuin in Friesland.

Wij zijn er van overtuig dat we u verrassen. Nodig ons gewoon uit en wij laten zien wat we kunnen.

Groet,
Het team van vrienDD.