Doelgroepen

Binnen de markt zijn er vele verschillende doelgroepen waar vrienDD zich op richt. Wij zijn van mening dat elke doelgroep een andere behoefte heeft. Er zit een duidelijk verschil tussen een gemeente en een camping. Een gemeente heeft geen commercieel belang bij speel en sportplekken maar een camping daarentegen juist wel.

Voor alle doelgroepen heeft vrienDD een passende oplossing en zijn we in staat om mee te denken over de oplossing die voor u als doelgroep geldt. vrienDD heeft een duidelijke ervaring binnen de verschillende doelgroepen zoals, gemeenten, scholen, recreatie, sportverenigingen maar ook architecten.

Een gemeente heeft behoefte aan relatief standaard oplossingen om kinderen aan het spelen te krijgen in de wijken. Scholen hebben 1 schoolplein waarop groep 1 t/m 8 geholpen moet worden bij het spelen. Een sportvereniging wil kinderen behouden op de club zodat de ouders lekker sociaal kunnen doen. Architecten willen graag hun eigen stempel drukken op een speelplek en last but not least hebben campings klanten nodig om omzet te kunnen draaien. Bij de ene doelgroep is beeldvorming zeer belangrijk en bij een andere doelgroep gaat het vooral om de functionaliteit.

vrienDD is zeer goed in staat om zich aan te passen aan de behoeften van de specifieke doelgroep en heeft hier ook een duidelijk beeld bij als u dat wenst als klant.

Met vriendelijke groet,
Het team van vrienDD.